十二碼

你想講咩就講咩
Post Reply
bighead
基層代表

十二碼

Post by bighead »

C朗射入的一刻...我努力地不停說話..為的是掩飾心中的一份無奈...十二碼的無奈..在於那種很接近..只差一點點的感覺...一覺醒來..卻是一無所有...思想永遠停在起腳的一剎..自己一切還好的一刻..皮亞斯,修夫基已經是領隊...謝拉特,林柏得要爭做新隊長..射失的十二碼成為他們的回憶..我的三位射失的隊友..期待你們的新球季來臨...

只能拍拍你們的頭的加利仔.. :wink:
striker 17
秘書長

Post by striker 17 »

回憶是傷痛的, :leo09:
只能寄望這些能力的人,
能否吸取這慘痛的經驗,努力改進,
朗尼.....謝拉特....林伯.....以至麥卡侖....
畢竟前路仍是充滿希望的 :mrgreen:
Captain Bird
副隊長

Post by Captain Bird »

真係令人回憶起難忘的十二碼呢....... Where is my "white fish"? :leo27:
Big Hand Rib
領隊

Post by Big Hand Rib »

仲有華度...

天堂同地獄嘅分別有時真係可以好近...你射得好,唔一定入;射得唔好,又唔一定唔入...純綷係天意同運氣咩? 又要有技術喎...好好技術咩?? 人地救波可以仲好技術同運氣...唔射又唔得...無奈...

今日睇報紙話德國守門員高普基喺各隊球員射十二碼特性統計再精製成貓紙...可見德國人細心同專業...英格蘭有排學...
"Who made the UMBRU, who made the team?"
"That is the UMBRU, the only Team."

striker 17
秘書長

Post by striker 17 »

德國與英格蘭最大的分別
可能係心理質素上面
有人抽住筋都好有信心入 :leo03:
夏格維斯可能都沾染了小小德性 :leo32:
Captain Bird
副隊長

Post by Captain Bird »

只要記住阿叔射十二碼嘅格言就一定入架喇:-

要踏步, 唔好企o係度射;